Mainos

Ammattikorkeakoulujen nettihaku alkaa maanantaina

Hakemuksista yli 90 prosenttia tehdään nykyään verkossa.

Ammattikorkeakoulujen nettihaku avautuu huomenna. Yhteishaku ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisiin koulutusohjelmiin kestää kolme viikkoa, tiedottaa Opetushallitus.

Haettavana on runsaasti erilaisia koulutusohjelmia 28 ammattikorkeakoulussa. Koulutus alkaa syksyllä.

Nettihaku loppuu 13. huhtikuuta kello 16.15. Silloin on myös perinteisten paperihakulomakkeiden oltava perillä ammattikorkeakouluissa. Paperisista lomakkeista ollaan vähitellen luopumassa: hakemuksista yli 90 prosenttia tehdään verkossa.

Jaossa on reilut parikymmentätuhatta koulutuspaikkaa, ja hakijoita odotetaan edellisvuosien tapaan olevan 3-4-kertainen määrä paikkoihin verrattuna. Eniten aloituspaikkoja on tekniikan ja liikenteen, yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutusohjelmissa. Ammattikorkeakouluista kuusi antaa koulutusta myös ruotsiksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.