Mainos

Ehdotus varaministereistä sai kaksijakoisen vastaanoton

Ehdotus korvata valtiosihteerit varaministereillä saa poliitikoilta ristiriitaisen vastaanoton.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Jouni Backmanin mukaan ministereitä on jo riittävästi. Iltalehti uutisoi, että Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb haluaa varaministereiksi kansanedustajia.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner toivoisi, että keskustelu voitaisiin laajentaa kaikkiin poliittisin perustein valittuihin virkamiehiin.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikaisen mukaan keskeisiä avustajia ja valtiosihteereitä on värvätty suoraan etujärjestöistä ilman, että heillä on tuntemusta eduskuntatyöstä. Hän ei kuitenkaan usko, että valtiosihteerin korvaaminen varaministerillä korjaisi suomalaisen politiikanteon tilaa.

(MTV3 – STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.