Mainos

Eksoottinen liha ottaa paikkaansa grillijuhlissa

Erikoiset liharuoat kuten villisika ja biisoni lisäävät pikku hiljaa suosiotaan suomalaisissa pihagrilleissä.

Suomesta löytyy viitisenkymmentä villisikakasvattajaa, joiden liha ei kuitenkaan riitä kaupan ketjuille, vaan se myydään suoraan yksityisille asiakkaille tai pitopalveluyrityksille.

Jos kuluttaja haluaakin eksotiikkaa kotimaasta, täytyy liha hankkia suoraan tuottajalta.

Esimerkiksi Vuosaaren Citymarketin biisonit, antiloopit ja villisiat tulevat pakasteina ulkomailta. Lihakauppiaan mukaan Vuosaaressa tämän juhannuksen hittituote on kenguru.

Katso Markus Pirttijoen juttu Rengosta (Kauppalehden Talousuutiset 17.06.2009)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.