Mainos

Etelä-Suomessa tulvii ensi viikolla

Maamme etelärannikolla tulvahuippu ajoittuu ensi viikolle, ennustaa Suomen ympäristökeskus. Esimerkiksi Vantaanjoella huippuvirtaama on odotettavissa ensi keskiviikon ja perjantain välisenä aikana. Vantaanjoen lisäksi etelärannikolla saattavat ensi viikolla tulvia myös Virojoki, Taasianjoki, Koskenkylänjoki, Ilolanjoki, Porvoonjoki, Mustijoki, Espoonjoki, Mankinjoki ja Siuntionjoki.

Tänään monet joet olivat jo arvioidussa huippuvirtaamissa. Huippu kohdattiin muun muassa Sirppujoella Varsinais-Suomessa.

Jäidenlähtö aiheutti sunnuntaina ongelmia muun muassa Salossa ja Ypäjällä. Salossa Uskelanjoen jääpato nosti tulvan kaupungin keskustaan ja Ypäjällä Loimijoki tukki tien.

Pohjanmaallakin saatiin viikonloppuna esimakua tulvista. Esimerkiksi Kyrönjoen vesistöalueella Lehmäjoella vesi tulvi lauantaina tielle ja pelloille. Tulvahuippu ajoittuu Pohjanmaalla kuitenkin myöhäisemmäksi kuin Etelä-Suomessa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.