Mainos

Helsinki palkittiin rasismin vastustamisesta

Suomen Punainen Risti on myöntänyt Helsingin kaupungille Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen rasismin vastustamisesta. Tunnustus luovutettiin kaupungintalossa kaupunginjohtaja Jussi Pajuselle (kok.).

Järjestön mukaan Helsinki on viime vuosina määrätietoisesti kehittänyt monimuotoisuuden huomioimista ja henkilöstön ymmärrystä moninaisuudesta. Esimerkiksi virastoille ja laitoksille on laadittu ohjeet rasismin ja etnisen syrjinnän ehkäisemiseksi kaupungin toiminnassa.

- Tänä vuonna kaupunki lähti mukaan vastustamaan eri ihmisryhmiin kohdistuvia ennakkoluuloja kannustamalla kaupungin henkilökuntaa luopumaan ennakkoluuloistaan, sanoi SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Petri Kaukiainen.

Nyt vietetään rasisminvastaista viikkoa, jonka aikana jaetaan vielä lisää tunnustuksia eri puolille Suomea.

(MTV3 - STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.