Mainos

Pakkanen jatkaa kiristymistään ensiviikolla – ”Ilma niin kylmää, etteivät pilvet pysy taivaalla”

Alkavalla viikolla idästä virtaa Suomeen yhä kylmempää ilmaa, ja pakkanen kiristyy.

Tulevan yön ja aamun aikana Länsi-Suomessa ja etelärannikolla tulee lumikuuroja. Myöhemmin päivällä pakkaslunta voi tulla joka puolella Suomea.

– Kylmään ilmaan ei mahdu paljon kosteutta, joten pilvet voivat sataa lumena alas. On niin kylmä, etteivät pilvet pysy taivaalla, nauraa MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.

Satava pakkaslumi pöllyää herkästi, mikä voi aiheuttaa haittaa liikenteelle.

Lämpötila on maanantaiaamulla 15–20 pakkasastetta, päivällä 10–15 pakkasastetta. Sää on lauhempi rannikolla ja pohjoisessa kylmempi.

Itätuuli lisää pakkasen purevuutta erityisesti Etelä- ja Keski-Suomessa sekä Etelä-Lapissa. Jos tuuli on kuusi metriä sekunnissa, tuntuu esimerkiksi 15 asteen pakkanen 25 asteen pakkaselta.

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.