Maajussille morsian -ohjelman upeat rakkaustarinat: Häitä, kihloja ja vauvoja

Maajussille morsian tulee taas.
Maajussille morsian tulee taas.
Maajussille morsian -sarja on luonut useita pareja, joista monet todella ovat löytäneet "sen oikean" ohjelman myötä. Osa näistä pareista on ehtinyt avioliiton satamaan ja saanut myös perheenlisäystä.

Maajussille morsian -ohjelma on yhdistänyt pareja jo kuuden tuotantokauden ajan. Tammikuun 9. päivä alkaa ohjelman seitsemäs tuotantokausi. Vuosien varrella Maajussille morsiamessa on koettu ainakin 17 kihlat, 10 avioliittoa sekä jo 10 vauvaa.

MTV.fi kokosi listaa mieleenpainuvimmista Maajussi-pareista.

Ville ja Johanna

Vuonna 2011 ohjelmassa rakastuneet Ville ja Johanna saivat lokakuussa 2013 ensimmäisen yhteisen lapsensa.

– Poika syntyi. Kaikki on mennyt hyvin, ja kyllä tämä hienolta tuntuu, Ville kertoi tuolloin.

Myös Johanna oli onnensa kukkuloilla.

Villellä on aiemmasta liitosta 10-vuotias Viola-tytär. Isosisko on ottanut pikkuveljen innolla vastaan.

– Hän oli malttamaton jo odotusaikana ja sanoikin hienosti, ettei tiedä kumpaa odottaa enemmän, joulua vai pikkuveljen syntymää, Ville kertoi.

Pariskunta kihlautui kesällä 2012.

Harri ja Susanna

Sika-Harri löysi Susannansa Maajussien ensimmäisellä kaudella. Kaksikko kihlautui vuonna 2006 ja meni avioon kesällä 2009. Heidän tyttärensä Sanni syntyi vuonna 2008.

Maajussille morsian: Harri ja Susanna.
Maajussille morsian: Harri ja Susanna.

Teemu ja Kati

Ensimmäisellä kaudella nähty Teemu löysi ohjelmasta Katin, jonka kanssa he astelivat avioon kesäkuussa 2008. Samana vuonna syntyi pariskunnan esikoispoika, ja kaksi vuotta myöhemmin he saivat tyttären.

Keväällä 2012 MTV.fi uutisoi pariskunnan eronneen ja jättäneen avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

Jouni ja Kirsi

Vuonna 2010 Maajussille morsian -ohjelmassa mukana ollut nissiläläinen Jouni ei löytänyt kumppania ohjelmassa, mutta lopulta rakkaus löytyi maajusseille tulleen kirjepinon kautta. Jouni kertoi keväällä 2013 MTV.fille seurustelleensa Kirsin kanssa yli kolme vuotta, mutta kaksikko ei vielä asu saman katon alla.

Juha ja Pia

Vuoden 2010 maajussi Juha löysi ohjelman kautta Pian. Syksyllä he juhlivat kolmatta hääpäiväänsä. Juha kertoi keväällä 2013 MTV.fille pariskunnan toivovan lasta, mutta vielä toistaiseksi elo on jatkunut kahdestaan.

Maajussille morsian -rakastavaiset Henna ja Mikko.
Maajussille morsian -rakastavaiset Henna ja Mikko.

Mikko ja Henna

Vuonna 2010 Maajussille morsian -ohjelmassa toisensa löysivät Mikko ja Henna. Mikko kertoi kesän alussa 2013 pariskunnan olevan kihloissa, mutta ei paljastanut hääpäivää.

Vuonna 2010 pariskunta sai Moona-tyttärensä. Mikko on todennut MTV.fille, että pariskunta haluaisi saada tulevaisuudessa myös lisää lapsia.

Hans ja Mia

Vuoden 2011 maajussi Hans löysi ohjelmasta rinnallensa Mian. He kihlautuivat maaliskuussa 2012.

Hans kertoi MTV.fille keväällä 2013, että he ovat suunnitelleet jo häitänsä, mutta Hansin selkäleikkaus lykkää häitä. Maajussi on kertonut haaveilevansa kesähäistä.

Stefan ja Tanja

Vuonna 2011 Maajusseissa nähty Stefan yllätti katsojat kauden aikana. Mies päätyi yhteen Tanjan kanssa, joka oli kirjoittanut hänelle kirjeen, mutta ei ollut mukana farmiviikoilla.

Alkukesästä 2013 Stefan kommentoi MTV.fille olevansa edelleen yhdessä Tanjan kanssa, mutta he eivät asu yhdessä.

Hannele ja Veijo

Viime kaudella Maajusseissa ihastuttanut Hannele löysi ohjelmasta Veijon. Hannele kertoi MTV.fille keväällä, että Veijo muutti huhtikuussa epävirallisesti hänen luoksensa, saatuaan työpaikan lähempää Hannelen tilaa.

Maajussille morsian: Juho ja Heidi treffeillä
Maajussille morsian: Juho ja Heidi treffeillä

Juho ja Heidi

Viime kaudella todistettiin toinenkin rakkaustarina, kun Juho ja Heidi löysivät toisensa. Juho kertoi keväällä 2013 MTV.fille, että kaksikko seurustelee edelleen, mutta elävät kaukosuhteessa. Juho totesi, että tilanteeseen ei ole lähiaikoina tiedossa muutosta, sillä Heidin koulua on jäljellä vielä monta vuotta.

Pekka ja Sofia

Myös Pekka ja Sofia löysivät toisensa viime kaudella. Pekka kertoi viime vuoden lopulla suhteen olevan vakaalla pohjalla, ja Sofian muuttaneen hänen luoksensa. MTV.fi ei tavoittanut Pekkaa keväällä kertomaan suhteen nykyisestä tilasta.

Maajussille morsian alkaa 9. tammikuuta MTV3:lla klo 20.

(MTV3)

VIIHDE
Näytä lisää
ETUSIVU UUTISET
SPORT
VIIHDE
LIFESTYLE
SÄÄ TV-OPAS OMA UUTISVIRTA HAKU MOBICHAT
KATSOMO MUUT PALVELUT