Lemmen viemää -sarjan juonipaljastukset viikolle 4

Mitä kuohuttavaa saksalaisessa Lemmen viemää -telenovelassa ensi viikolla on edessä? Kurkista tapahtumiin jo nyt!
ma 20.1.2014: Tuntematon tulevaisuus

Alfonsin irtisanominen on kova isku sekä hänelle että Hildegardille, varsinkin vasta otettu iso pankkilaina harteillaan. Doris on päätöksessään vankkumaton vaikka kärsiikin. Werner kyllä rakastaa Dorista, mutta mikään ei vedä vertoja tunteelle, jota hänellä aikanaan oli Charlottea kohtaan. Lopulta Doris tekee uuden avioliittotarjouksen. Marlene tajuaa olevansa kolmantena pyöränä, kun Natascha ja Konstantin näkevät vain toisensa. Xaver pohtii tyttärensä tulevaisuutta. Hän harkitsee sijaisperhettä ja saa kuningasajatuksen. Löytyykö ratkaisu lähempää kuin arvaisikaan?

ti 21.1.2014: Häämarssin korvissani kuulen

Doriksella on sana hallussa ja niin hyvät näyttelijän lahjat, että Werner taipuu hänen tahtoonsa. Elenan ja Nilsin onni kukoistaa vaatimattomassakin kämpässä, mutta naapurissa asuvaa Tanjaa ahdistaa. Kipinä roihuaa edelleen Nataschan ja Konstantinin välillä. Marlene tyrii Nataschan urasuunnitelmat, mutta Konstantin asettuukin Marlenen puolelle. Xaverin ehdotuksen jälkeen Theresalla ja Moritzilla on paljon pohdittavaa. He päättävät hakea Xaverin tyttären holhoojiksi, mutta viime hetkillä paikalle saapuu lapsen oikea äiti.

ke 22.1.2014: Buenos Aires Baijerissa

Xaverin lapsen äiti Daniela syöksyy paikalle vaatimaan oikeuksiaan. Natascha syyttää managerina toimivaa tytärtään Marlenea ammattitaidon puutteesta ja vaatii häntä hiomaan strategiaansa. Apuun tulee valepukuinen Konstantin. Doris teettää innosta puhkuen tarkan kauppasopimuksen, jossa sovitaan avioliitosta ja hotellin omistuksesta. Werner ei saavuta samanlaista onnen täyttymystä paperien allekirjoittamisella, joten Doris lisää panoksia peliin. Hildegard ja Tanja kilpailevat samasta työpaikasta, jonka kummatkin tarvitsevat.

to 23.1.2014: Jäähyväiset tyttärelle

Hildegard luovuttaa ja antaa Tanjan pitää työpaikan ravintolassa, vaikka tarvitsisi palkkarahoja itsekin. Natascha ei halua loukata tytärtään, mutta pystyykö hän vastustamaan intohimoaan Argentiinan Casanovaan? Xaver ajattelee tyttärensä parasta ja antaa hänet takaisin äidilleen, vaikka se onkin vaikeaa. Mandy tulee takaisin hotelliin pyytämään entistä työpaikkaansa takaisin. Theresa saa Nicolan panimosta Westfaliasta huonoja uutisia. Hänen on aika tehdä suuria päätöksiä elämässään.

pe 24.1.2014: Uusi kyläpastori

Theresa miettii, pitäisikö hänen ottaa käyttöönsä alkuperäinen nimensä Nina Westphal. Oikealle Theresa Burgerille pidetään vihdoin hautajaiset. Xaver törmää uuteen kyläpastoriin ja yllättyy, kun mies onkin hänen vanha ystävänsä Martin. Mutta mitä salattavaa miehellä on? Marlene loukkaantuu syvästi äitinsä ja Konstantinin suhteesta. Pitäisikö Marlenen kertoa äidilleen totuus, miksi tuottaja ei suostu tekemään sopimusta? Tanja haluaa jättää entisen taakseen ja muuttaa Fabianin kanssa pysyvästi Italiaan. Michaelille pojan lähtö on kova paikka.

LEMMEN VIEMÄÄ Subillamaanantaista perjantaihin kello 17.00.Katso jaksot jälkikäteen Katsomossa.

(MTV VIIHDE)

VIIHDE
Näytä lisää
ETUSIVU UUTISET
SPORT
VIIHDE
LIFESTYLE
SÄÄ TV-OPAS OMA UUTISVIRTA HAKU MOBICHAT
KATSOMO MUUT PALVELUT