Mainos

Maalaistalosta löytyi satoja varastettuja polkupyöriä

Seinäjoen poliisi on takavarikoinut yli 260 anastettua polkupyörää erään ilmajokelaisen maatalon tyhjillään olevista ulkorakennuksista.

-Kyseessä on valtakunnallisestikin poikkeuksellisen suuri varastettujen pyörien takavarikko, toteaa rikoskomisario Esa Uusi-Kakkuri.

Polkupyörien anastamisesta epäillään keski-ikäistä paikkakuntalaista mieshenkilöä, joka on kuulusteluissa myöntänyt tekonsa. Poliisin mukaan polkupyörät on todennäköisesti anastettu kuluneen seitsemän tai kahdeksan vuoden aikana lähiseudulta.

-Kyseessä on hieman syrjäytynyt henkilö, joka on toiminut ilmeisesti jonkinlaisen mielihalun ajamana, Uusi-Kakkuri kuvailee.

Poliisilaitos julkaisee valokuvia varastetuista pyöristä ja listan polkupyörien merkeistä ja väreistä internet-sivustollaan, josta kansalaiset voivat etsiä omaansa.

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.