Mainos

Tuomio talokauppasotkusta aleni hovioikeudessa

Helsingin hovioikeus on hylännyt osan syytteistä keskeneräisten talokauppojen tapauksessa.

Hovioikeus alensi käräjäoikeuden langettaman kolmen vuoden vankeustuomion vuoteen ehdollista tapauksessa, jossa käräjäoikeus oli tulkinnut yrittäjän huijanneen asiakkaitaan keskeneräiseksi jääneissä omakoti- ja rivitalourakoissa.

Hovioikeus langetti yrittäjälle tuomiot törkeästä petoksesta ja yhdeksästä petoksesta. Tuusulan käräjäoikeus oli tuominnut miehen aiemmin kolmeksi vuodeksi vankeuteen 16 törkeästä petoksesta, kahdesta petoksen yrityksestä, törkeästä kirjanpitorikoksesta ja kirjanpitorikoksesta.

Hovioikeus perusteli tuomion alentamista esimerkiksi miehen toimittamilla työvuorolistoilla, jotka kertoivat aikeesta palkata työvoimaa ja korjata työn puutteita. Hovioikeuden mukaan yrittäjä oli kuitenkin erehdyttänyt ostajia rakennusprojekteihin liittyvissä vakuuksissa.

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.