Mainos

Yli kahdeksan vuoden kakku neljästä kilosta amfetamiinia

Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi useita ihmisiä vankeuteen alueensa suurimpiin kuuluvassa huumejutussa. Pisimmät tuomiot tulivat sekaantumisesta lähes neljään kiloon amfetamiinia. Erän hallussapidosta levittämistarkoituksessa tuomittiin neljä miestä.

Kovimman tuomion sai Joni Korhonen, 37, jolle tuli jäännösrangaistuksen kanssa kahdeksan ja puolen vuoden rangaistus. Niin ikään koeajalla olleet Mika Peltoniemi, 46, ja Kari Kemppainen, 40, tuomittiin seitsemän ja puolen vuoden vankeuteen. Ricardas Cerniauskas, 31, sai kuusi ja puoli vuotta.

Aine-erä takavarikoitiin maastokätköstä Hausjärvellä.

Samassa yhteydessä selviteltiin myös muun muassa tuhansien subutex-tablettien hallussapitoa ja kauppaa. Jutun lonkerot ulottuivat muun muassa Lahteen, Ouluun ja Kirkkonummelle.

Takavarikkoon saatujen aineiden arvo olisi poliisin mukaan ollut kadulla noin 200 000 euroa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.