Mainos

Rautaruukki yt-neuvotteluihin

Rautaruukki-konsernissa aloitetaan Rautaruukki Steelin ja Rautaruukki Metformin henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.

Vastaavat neuvottelut on viime viikolla aloitettu Teräspalveluryhmässä. Myös konsernihallinnon kustannuksia tullaan supistamaan. Aloitettujen toimenpiteiden tavoitteena on kilpailukyvyn parantamiseksi leikata konsernin kiinteitä kustannuksia mm. henkilöstökustannuksia ja muita kustannuksia 50 miljoonalla eurolla vuoden 2003 loppuun mennessä.

Kustannussäästöjen on määrä olla täysimääräisesti voimassa vuoden 2004 alusta alkaen. Henkilöstökustannuksia on tarkoitus karsia määräaikaisten työsuhteiden päättämisten, eläkejärjestelyjen ja mahdollisten irtisanomisten avulla.

Yt-neuvottelut käydään liiketoimintaryhmissä erillisten aikataulujen mukaan, joiden aikana täsmentyy, kuinka suuri osuus kiinteiden kustannusten karsimistavoitteesta on henkilöstökustannuksia.

(MTV3)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.