Mainos

Kolme pienkonetta maahan Yhdysvalloissa

Yhdysvallat pitää maassa viikonloppuna tapahtuneita pienkoneonnettomuuksia tapaturmina, ei terroritekoina.

Yhdysvaltain viranomaiset eivät usko, että maassa viikonlopun aikana tapahtuneet pienkoneonnettomuudet liittyisivät terrorismiin. Kolme Cessna-pienkonetta syöksyi taivaalta tuhoisin seurauksin.

Tampassa Floridassa kone törmäsi pilvenpiirtäjään. Tampalaisessa lakiasiaintoimistossa ei onneksi tehty töitä viikonloppuna. Harhateille lähtenyt pienkone tuli lopulta toimiston ikkunoista sisään.

Pilvenpiirtäjän evakuointi oli onnistunut. Cessna-172 -merkkisen koneen ohjaaja, 15-vuotias nuorukainen oli törmäyksen ainoa kuolonuhri. Hän oli ottanut koneen luvatta läheiseltä lentokentältä.

Rannikkovartioston helikopteri yritti turhaan saada konetta laskeutumaan, jopa F 15-hävittäjiä oli valmiina iskemään Tampan yllä. Viranomaiset eivät tiedä, tähtäsikö nuorukainen juuri pilvenpiirtäjään. He kuitenkin sulkevat jo nyt terrorismin mahdollisuuden pois.

Myös kaksi muuta Cessna-merkkistä pienkonetta on joutunut onnettomuuteen viikonlopun aikana. Kaliforniassa ja Coloradossa koneet tippuivat maahan lentokenttien lähellä. Molempien koneiden ohjaajat saivat surmansa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 06.01.2002)

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.