Mainos

Tarkka-ampujalla jo kahdeksas uhri Washintonissa

Tuntematon tarkka-ampuja jatkaa kauhun levittämistä Washintonin lähialueella. Ampujan uhriksi on joutunut jo kahdeksan ihmistä.

Yhdysvaltain pääkaupunkialueella on tapahtunut viiden päivän sisään jo kahdeksas vakava ampumavälikohtaus. Tällä kertaa tarkka-ampujan uhriksi joutui 13-vuotias poika koulunsa pihalla. Poliisi ei ole pystynyt vieläkään jäljittämään ammuskelijaa.

Washingtonia ympäröivissä piirikunnissa lapset pysyttelevät välitunneilla visusti sisällä - helikopterit lentävät alueen yläpuolella ja poliisit ratsaavat autoja tiesuluissa.

Jo kuusi ihmistä on kuollut muutaman päivän sisällä - tankatessaan autoa, leikatessaan nurmea, kantaessaan ostoskasseja. Tapot on tehty päivänvalossa ja julkisilla paikoilla, mutta tarkka-ampujaa ei ole saatu kiinni, koska luodit tulevat kaukaa ja järeästä kivääristä.

Muutama tunti sitten ne osuivat 13-vuotiaaseen poikaan koulun pihalla. Hän on hengissä, mutta kriittisessä tilassa.

Ainakin viidessä tapauksessa ampuja on käyttänyt samaa kivääriä - ampujasta tiedetään toistaiseksi varmuudella vain, että hänen on täytynyt saada asekoulutusta ja hän tuntee alueen hyvin, koska pystyy pakenemaan tapahtumapaikalta.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 07.10.2002).

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.