Janne Kataja permanentistaan: Haastan suomalaiset miehet

Tuubi-ohjelman juontaja Vappu Pimiä ja tuomarit Janne Kataja ja Sami Hedberg MTV3:n kevään ohjelmien julkaisutilaisuudessa.
Tuubi-ohjelman juontaja Vappu Pimiä ja tuomarit Janne Kataja ja Sami Hedberg MTV3:n kevään ohjelmien julkaisutilaisuudessa.
Janne Katajan uusi hiustyyli herätti huomiota MTV3:n kevään ohjelmien tiedotustilaisuudessa.

Koomikko ja juontaja Janne Kataja oli tänään mukana MTV3:n kevään ohjelmien julkaisutilaisuudessa esittelemässä tähdittämäänsä Tuubi-ohjelmaa.

Kataja on hämmentynyt siitä, kuinka suurta huomiota hänen hiuksensa tilaisuudessa saivat. Kataja kävi edellispäivänä ottamassa permanentin hiustensa keskiosaan.

– Suomen rajojen ulkopuolella tällainen tyyli on suosittu. Mielestäni se on hyvän näköinen, joten esitin idean parturilleni Kati Steniukselle. He, jotka ovat alalla, tietävät, että tällainen tyyli on tulossa, Kataja selittää.

Janne Kataja, parturi-kampaaja Kati Stenius ja tuore permanentti.
Janne Kataja, parturi-kampaaja Kati Stenius ja tuore permanentti.

Katajan mielestä hiukset ovat – sukupuoleen katsomatta – pukine siinä missä vaatteetkin, ja hän piristää mielellään uudella hiustyylillä sekä itseään että katsojia.

– Tykkään käyttää myös värikkäitä vaatteita ja mielestäni on kiva, että televisioesiintyjien olemuksessa on pirteyttä. Enemmän ihmettelen, jos joku esiintyy julkisesti rasvaisissa ja epäsiisteissä hiuksissa, hän miettii.

Kataja toivoisikin, että myös miehet uskaltaisivat repäistä hiustyyleillä, ja suhtautuisivat uusiin ulkonäkökokeiluihin kepeällä huumorilla ja vähemmän ahdaskatseisesti.

– Haastan kaikki suomalaiset miehet ottamaan mini voguen. Sittenhän heidän puolisonsa voisivat vaikka maksaa muutaman kympin uuden lastensairaalan hyväksi, että he ajaisivat ne kiharat pois. Kasvatetaanhan sitä Movember-viiksiäkin, Kataja suunnittelee.

Huippukoomikot ottavat toisistaan mittaa uutuusohjelmassa

VIIHDE
Näytä lisää
ETUSIVU UUTISET
SPORT
VIIHDE
LIFESTYLE
SÄÄ TV-OPAS OMA UUTISVIRTA HAKU MOBICHAT
KATSOMO MUUT PALVELUT